2009. december 16., szerda

Trisztán 2.0

Tegnap ünnepeltük Trisztán második születésnapját. Pontosabban tegnap is, mert szombaton volt már egy bemelegítő kör a barátokkal, tegnap pedig a családon volt a sor.


Különösen a szombati esemény sikerült igazán kreatívra, elsősorban a személyre szabott tortáknak és ajándékoknak köszönhetően. Valamilyen érthetetlen okból a traktor, mint motívum többeket is megihletett, ám az igazán nagy sikert egy Orsi által saját kezűleg készített, névre szóló képes Biblia aratta (képek legközelebb). Ilyen tényleg csak egy van a világon (hacsak Orsi nem csinált néhány kísérleti példányt).

Tegnap pedig, miközben a tortát ettük, eleredt a hó, és néhány óra alatt leesett annyi, hogy még egy pizsamás mini-hógolyózásra is futotta, a vendégek kikísérése ürügyén. Ez akkora siker volt, hogy Trisztán tíz óráig nem is volt hajlandó elaludni. Ha a magyarországi előrejelzések nem tévednek nagyot, attól tartok, az ilyesmire az elkövetkező hetekben fel kell készülnünk.





3 megjegyzés:

Orsi írta...

Ebből a könyvből csak egy példány létezik, mint ahogy Trisztánből is. (De ha elhasználódik - mármint a Biblia - akkor utánnyomással pótolható.)

bea írta...

Boldog Szulinapot Trisztannak! es nagyon kivancsi vagyok az Orsi fele bibliara. :)

Varga Zsolt írta...

A Biblia tényleg nagyon szép, és reméljük, hamarosan az Orsi dizájnblogján is felbukkan majd egy ízelítő. A jókívánságokat pedig ismét köszönjük.