2008. december 12., péntek

Karácsony Dániában 1,5: Megint manó

Miután a legutóbbi bejegyzésemet befejeztem, Ane felhívta a figyelmemet, hogy a család legfontosabb manóját elfelejtettem megemlíteni. Ezúttal pótolom, remélem még nem túl későn. Igazán nem szeretném megsérteni; a végén még a lovainkon vagy a teheneinken állna bosszút. Szóval családunk három manója közül ő a legkisebb, de egyúttal a legkedvesebb is: Ane anyai nagyanyja csinálta, mikor Ane még egészen kicsi volt. Kettő készült belőle, a másik Kristine-é, az Ane hugáé. Csak abban térnek el egymástól, hogy annak kék a szeme, mint a gazdájáé, a miénknek pedig barna. Amúgy a két lány között sem lényegesen nagyobb a különbség, legalábbis külsőre.


A nisse háttereként szolgáló adventi dekorációt egyébként Trisztántól kaptuk ajándékba. Ő maga csinálta a bölcsiben, gyaníthatóan némi dadai segítséggel.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Thank you very much for sharing this interesting story here. Your presentation style attracted me lot.Keep it up. I hope your post will help in my writing career more . Looking forward to get your next blog here.
My website : essay writing service reviews